Нападателят на Ювентус Алваро Мората заяви, че Атлетико Мадрид винаги ще бъде част от сърцето му и призна, че иска да завърши кариерата си в Хетафе.

Испанският нападател се завърна в Торино и от началото на сезона той реализира шест попадения в осем двубоя.

„Винаги имате отбор, който подкрепяте от малък. Моят е Атлетико Мадрид. Искам да е много ясно, че съм благодарен на клуба. Имам много добри отношения с Чоло и му пожелавам всичко най-добро. Никога не се знае и може да се срещнем отново. Не знам дали някога ще олека отново екипа на Атлетико Мадрид. В момента съм много спокоен и се чувствам добре, но никога не се знае“, заяви Мората пред „Радио Марка“.

„Надявам се Атлетико да спечели Ла Лига. Трябва да се борят за това и с всеки мач играят още по-добре. Виждам ги, че са по-добри от Реал и Барселона“, добави още той.

Алваро Мората се премести от младежкия отбор на Атлетико Мадрид в Хетафе през 2007 година, след което игра за Реал Мадрид и Челси.

„Бих искал последната фланелка, която ще нося в кариерата ми да е тази на Хетафе. Имам много добри отношения с президента и хората там. Мисля, че благодарение на тях, аз съм играчът, който съм сега“, каза Мората.