Милан и гиганта в електронните игри EA Sports обявиха по-рано днес дългогодишен премиум партньорски договор между двете дружества.

Финансовият директор на "росонерите" Каспър Стайлсвиг заяви: "Щастливи сме да приветстваме EA Sports в голямото семейство на Милан като премиум партньор. Това съвместно сътрудничество е символ на нашата ангажираност да предоставим интерактивни преживявания от световна класа на нашите фенове по цял свят. Като маркетингов лидер в света на геймейнга, EA Sports е перфектният партньор за нас, който ще ни помогне да продължим нашето начинание да ангажираме следващата генерация от фенове на росонерите".

Вицепрезидентът на EA Sports Fifa Ник Влодика сподели: "Партньорството с Милан е доказателство за нашия ангажимент да внесем по-автентични интерактивни преживявания на спортните фенове по целия свят. Като един от най-успешните и емблематични футболни клубове, ние ще се постараем да предложим на феновете на Милан дългогодишни и интерактивни преживявания с Fifa".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.