Треньорът на Лацио Маурицио Сари се ядоса по време на интервюто след загубата 1:2 от Лече. “Орлите” водеха с 1:0 почти до края, но допуснаха два гола за две минути. Треньорът обвини отбора, че е повърхностен и с „нелепа“ игра в защита.

„Допуснахме два гола за две минути в резултат на много лошо второ полувреме, когато Лече игра по-добре от нас“, каза Сари. "Играта ни в защита беше абсурдна. Мислехме, че можем да се защитаваме само с нашите четирима защитници. Това не е приемливо. Дори не разбрахме моментите от играта. Бяхме пасивни, дори и в наказателното ни поле. Беше много лошо, въпреки прилично първо полувреме".

Gulliver/GettyImages
45 снимки

„Винаги съм се страхувал, че този отбор е повърхностен. Борих се да го поправя и не можете да мислите, че това поражение се дължи на физически спад“, продължи треньорът.

„Второто полувреме беше просто лошо, не паднахме бавно, всичко беше лошо и сега трябва да продължим да се борим с тези призраци, които ни преследват. Спряхме да се защитаваме като отбор и когато няма интензитет, всичко рухва".