Изпълнителният директор на Интер Бепе Марота заяви, че е останал в добри отношения с всички в Ювентус, с изключение на Фабио Паратичи. Той сподели още, че спечелването на титлата с „нерадзурите“ е сбъдната мечта.

„Спечелването на Скудетото е сбъдната мечта. Ще бъде удоволствие да се завърна като шампион в Торино на 15 май. Това е красотата на спорта. Опитът ми при „бианконерите“ ми даде много, с изключение на горчивото сбогуване. Останах в добри отношения с всички, без Фабио Паратичи, но този въпрос по-скоро е човешки, отколкото професионален“, заяви Марота.

„Аз съм мениджър и съм свикнал да приемам изборите на клуба, в който работя, така беше и през септември 2018 година. Честно казано не го очаквах“, добави още той.

Изпълнителният директор на Интер заяви, че изключва завръщане в Ювентус.

„Изключено. Това е случай, който никога не е бил разглеждан, а и не съм получавал оферта от Торино. Пред мен е само Интер. Сега с Антонио Конте искаме да открием дълъг и успешен цикъл, Абсолютната гаранция за това е той. Насади манталитета на победител в този отбор. Това е петата титла, която печели за десет години. Конте е най-добрият“, каза Марота.