Президентът на Интер Джузепе Марота изрази своите оптимистични очаквания за новия сезон на тима. В изявление, цитирано от журналиста Джанлука ди Марцио, Марота подчерта значимите стъпки, които клубът е предприел, за да укрепи състава си и да се подготви за предизвикателствата на новата кампания.

„Задържахме почти целия състав и подписахме с важни играчи като Тареми и Желински. Направихме отбора конкурентен, за да постигне целите си,“ сподели Марота. Той добави, че клубът разполага със страхотен треньорски щаб, мениджъри и персонал от най-високо ниво, както и с верни и подкрепящи фенове. „С такива входни данни влизаме в новия сезон,“ добави той.

Интер завърши миналия сезон като шампион на Италия, което увеличава очакванията и натиска върху отбора да поддържа високо ниво на представяне и през новата кампания. В първия кръг на сезон 2024/25 те ще се изправят срещу Дженоа на 18 август, като се надяват да започнат с победа и да затвърдят позицията си на един от водещите отбори в Серия А.

Новите попълнения Тареми и Желински са сред ключовите трансфери, които се очаква да усилят тима. С техните умения и опит, те ще внесат допълнителна дълбочина и разнообразие в състава, който вече доказано може да се състезава на най-високо ниво.