Пол Погба се завърна в Торино за втори период през лятото на 2022 г., като 30-годишният полузащитник бе свободен агент след шест сезона, изпълнени с големи изпитания в Манчестър Юнайтед. Сериозна контузия на коляното незабавно извади Погба от игра в Юве, което го принуди да пропусне мачовете на Световното първенство в Катар – и той все още търси искрата, която някога накара Клаудио Маркизио и Андреа Пирло да седнат и да забележат таланта му.

"Може ли да се върне на предишното си ниво? Той имаше много наранявания, мисля, че зависи от него, той трябва да намери определен баланс с тялото и ума си, тъй като е минал през нещо ужасно, визирам проблемите в семейството му. Надявам се, че отвъд физическите проблеми той може да намери важен баланс, въпреки че физически не е добре. Той е играч, който може да се възстанови за следващата година. Имах късмета да го познавам, когато беше дете, в две тренировки с Пирло си казахме "това дете е от друга планета“ и това си пролича в представянето му. Сега той преминава през друга фаза от живота си", сподели Маркизио.

Погба има само осем мача за Юве този сезон, без да е титуляр в Серия А и е играл само 84 минути в Серия А, като все още търси своето първо попадение след завръщането си в Торино.