Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио поздрави Антонио Конте, след като наставникът е „намерил душата” на Интер и смята, че надпреварата за титлата в Италия е между „два коня” – Ювентус и „нерадзурите”. Интер спечели с 3:0 визитата си на Торино, а бившият халф на Италия смята, че това е ясен знак, че Скудетото ще се реши далеч във времето.

„Енергията, която показват играчите на Конте е феноменална. Титлата е между два коня вече, а Интер имат страхотно балансиран състав”, призна Маркизио пред Canale 5. Ювентус пък обърна резултата срещу Аталанта в Бергамо, за да победи с 3:1 и остана на върха, след като води Интер с една точка. „Юве записа голяма победа в Бергамо и оцеля по време на мача. Качеството и обратът стана факт поради класата на играчите в отбора”, допълни той.

„Виждам огромния талант, който има Матайс Де Лихт. Той изпита големи критики по себе си, ала сега показа защо са дадени пари за него”.

Фокусът при двата тима е насочен към Шампионска лига, след като Юве приема Атлетико Мадрид на „Алианц Стейдиъм”, докато Интер ще гостува на Славия Прага в Чехия.