Легендата и спортен директор на Милан Паоло Малдини поставя условията си пред ръководството за оставането си в клуба. Важно е собственикът на „росонерите“ да дадат ход, но бившият капитан на тима иска публично разяснение и активност на пазара.

Това е знамето на Милан, защото това е Паоло Малдини. „Росонерите“ да се рестартират по правилен начин след пандемията, която разтърси света. Поради всичко това Паоло Малдини би искал да остане в клуба, но не при никакви условия.

Легендата бе включен в мениджърския екип на Милан преди време и сега той иска гаранции за участие в решаващите пазарни и треньорски решения. Когато работи с Леонардо Малдини не участва активно в оперативното управление, но след това със Звонимир Бобан бе част от вземането на решения, но добрият му приятел вече го няма в клуба.

Въпросът е Малдини дали ще остане в Милан, защото клубът изглежда все по-чужд и непрактичен. На хоризонта има възможност „росонерите“ да бъдат водени през следващия сезон от немския специалист Ралф Рангник, който бе отхвърлен учтиво от Малдини, но изпълнителният директор на Милан Иван Газидис държи на германеца. Силният човек в ръководството на Милан винаги се е застъпвал за ползването на името на Малдини в обществото и продължава да вярва в него. Защото Паоло е призната личност в Италия и чужбина. Но изборът зависи от него. Бившите му съотборници напуснаха „росонерите“ и сега той иска публично да се обясни как ще се процедира след рестартирането на сезона.

Преди седмица Паоло Малдини и синът му Даниел пребориха коронавируса и сега постепенно се възстановяват.