Треньорът на Наполи Валтер Мадзари се извини на феновете след тежката загуба с 0:4 у дома от Фрозиноне. Срещата беше от осминафиналите за Купата на Италия. 

"Може би титулярите ни не са свикнали да влизат от пейката и колкото и да е абсурдно, но отборът играеше по-добре без тях. Трябва да обърнем внимание на това. Искам да се извиня на феновете ни, те до последно се опитваха да ни помогнат от трибуните и не заслужаваха да видят това. Не ми хареса как завършихме срещата и ще обърна внимание на това утре. Може да се случи при смяна да има разбалансиране на защитата и вторият гол падна след сгрешен пас. Но дори и при 0:2 играчите трябва да помнят, че ние сме Наполи, не е приемливо да завършим мача по този начин", смята Мадзари.

"Когато губиш с 0:2, но тифозите не спират да те подкрепят и остават 10 минути, един гол може да промени всичко. Вместо това ние просто наведохме глави. Може би грешките, които направихме при първите два гола, ни повлияха. Жалко е, защото във футбола може да загубиш, но 0:4 бе прекалено. Изглеждаше, че всеки си прави нещо сам за себе си. Надявам се това да бъде урок за бъдещето. Утре трябва да се погледнем в очите и да сменим скоростта", допълни специалистът.