В последните дни се заговори, че английският национал Хари Кейн представлява интерес за италианския гранд Ювентус. Бившият италиански национал и бивш кадър на „старата госпожа” Лука Тони вярва, че Кейн е един от най-добрите нападатели в света на своята възраст, но вярва, че друг стрелец от Висшата лига би паснал много по-добре в предни позиции до Кристиано Роналдо.

„Кейн е най-добрият. Той е истински централен нападател, наистина изглежда страхотно. Той може да играе в наказателното поле, като никой друг. Технически е много добър, играе за отбора и има смъртоносен изстрел. Само на 26 е и има къде да подобрява играта си”, коментира Тони.

“Икарди израсна в ПСЖ, но извън своята позиция, трябва да се представя по-добре. Халанд направи голямо впечатление в първите си дни в Дортмунд, но трябва да бъде оценяван след три години. Вернер има да доказва още много. Габриел Жезус не е толкова клиничен, но отваря много пространства и асистира”, каза още той.

„Бих казал, че Габриел Жезус би бил идеалният партньор на Кристиано Роналдо. Той не е чист централен нападател, но е футболист, който обича да бележи. Не мисля, че Роналдо има нужда от голмайстор като Кейн до десбе си. Габриел Жезус бележи в Сити, но в същото време създава много голове. Той е само на 22 и мисля, че би бил перфектният партньор за португалеца”, каза още Лука Тони.