Бившият италиански нападател Лука Тони вярва, че Даниеле Де Роси е единственият, който е можел да замени Жозе Моуриньо в Рома и смята, че Милан трябва да опита да привлече аржентинеца Хулиан Алварес от Манчестър Сити.

"Ако Хулиан Алварес не иска повече да седи на пейката, той би се утвърдил като футболист, който е свикнал да печели", заяви Тони пред италианския вестник Tuttosport, говорейки за трансферната политика на Милан.

"Бих потърсил играчи от големи клубове, които не получават достатъчно игрово време. Вижте какво направи Милан с Кристиан Пулишич. Това ми идва на ум, когато мисля и за Родриго. Веднага бих подписал с него, ако той напусне Реал Мадрид. Аз лично бих се присъединил към топ клуб като Милан отколкото да седя на пейката в друг тим", продължи Лука Тони.

Попитан за бившия му съотборник Даниеле Де Роси, който замени Жозе Моуриньо на треньорския пост в Рома през януари, Тони коментира:

"Той винаги е искал да стане треньор и той бе единственият, който можеше да замени Моуриньо в Рома и да издържи на ударите. Справя се добре, но очакванията през следващия сезон ще са по-високи. Да видим дали клубът ще отговори на желанията му за действие на трансферния пазар."