Президентът на Лацио Клаудио Лотито е имал сериозна конфронтация с отбора след катастрофалната загуба с 1:4 като гост на Верона. „Орлите“ бяха наказани да стоят на лагер на тренировъчната база Формело. На играчите не беше позволено да се приберат вкъщи при семействата си след въпросното тежко поражение в неделя следобед.

Не е ясно колко дълго ще продължи тази ситуация при която играчите са изолирани на собствената си база. В Италия през годините често се е случвало клубни президенти и директори да наложат тази мярка. Тя трябва да помогне на отбора да се подготви по-добре и да се съсредоточи за мача от междинния кръг в средата на седмицата срещу Фиорентина.

Според Lazionews  президентът Лотито е обядвал с отбора днес след сутрешната тренировка. Спортният директор Игли Таре също е бил там, като се съобщава, че собственикът на клуба и бившият нападател сериозно са повишили тон на футболистите.

 

„Бианкочелестите“ демонстрираха много непоследователни резултати през последните седмици. Те победиха Рома в „Дерби дела Капитале“, както и Интер след страхотен обрат, но също така загубиха от далеч по-непретенциозните Болоня и Верона.