Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро е в болница с пневмония след прекаран COVID-19. Тя съобщи лично лошата новина с пост в социалните мрежи. 
 
„Последното нещо, което бих искал да напиша, е тази публикация. Новините обаче се разпространяват бързо и от уважение към тези, които ме следват и се грижат за мен и близките ми, ще споделя истината с вас. От 17 юли съм изолирана вкъщи, всичко вървеше много добре, почти нямаше симптоми, но следвайки протокола, стоях под карантина. За съжаление на 23-и се влоших. Оказа се, че съм развила пневмония от проклетия вирус. Накратко, хоспитализирана съм и правя всичко необходимо, възстановявам се благодарение на Бог и лекарите. Проклетият вирус няма да ме убие”, написа Авейро.

През октомври 2020 г., когато Роналдо даде положителен тест за коронавирус, сестра му написа: „Най-голямата измама, която съм виждала, откакто съм родена. Ако Кристиано трябва да събуди света, то той е изпратен при нас от Бог. "


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.