Франческо Тоти е приготвил чек с много нули за бившата си вече голяма любов Илари. Това твърди "Месаджеро". Двете страни са успели да договорят от месеци насам всичко около раздялата. В крайна сметка всеки ще получи това, което има на свое име, но за Илари ще бъде и семейната вила, както и два гаража, но пък Тоти ще запази любимите си коли.

Тя обаче ще ликвидира участието си в двете фирми, носещи името на световния шампион. Едната е свързана с имиджовата му дейност, а другата с управлението на спортен център в Остия. В момента Илари се радва на почивка в Танзания заедно с трите им деца.

9 снимки

Медиите разкриха, че адвокатите на двамата са работили с месеци около раздялата. Тоти е бил представляван от Антонио Конте, адвокат, който винаги е защитавал Рома във важните дела. В същото време списание "Ки" показа снимки от любовните срещи между Франческо и новата му муза - Ноеми Боки. Тя е завършила банково дело и финансии. Освен това е специалист по аранжиране на цвята. Рома е сред големите й страсти и именно това е свързва с Тоти.

Дамата обаче още се се е разделила със съпруга си Марио Каучи, който също е известен като футболен фен. Тя има и две деца от него. Едното - момиче, било ползвано от Наоми като параван за срещите с Франческо. 

Telegraph.bg