Бившият президент на Интер Масимо Морати не направи много оптимистична прогноза за бъдещето на „нерадзурите“. След като Антонио Конте изведе тима до „скудетото“ за първи път от 2010 година насам, в последствие специалистът се оттегли от поста.

Морати смята, че в Интер предстоят трудни дни и неприятен период за гранда от Милано.

„Конте ще липсва много. Не зная кой е виновен в тази ситуация, но според мен ръководителите трябваше да направят повече, за да го задържат начело. Този човек донесе титлата на Интер и постигна нещо наистина значимо. Каквито и изисквания да имаше Конте, смятам, че можеше да се намери компромисно решение и за двете страни.

"Феновете, играчите, а и всички свързани с клуба, скоро няма да забравят мениджъра, с когото постигнаха толкова много.  И аз съм на мнението на повечето  хора, че Симоне Индзаги е добър специалист с доказани качества, но няма харизмата и мотивацията на Конте. Новият сезон ще бъде тежък и ще трябва време. Още отсега мога да прогнозирам, че Интер много трудно ще повтори успеха си, дори е почти невъзможно“, заяви Морати.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.