Лацио опитва да привлече една от звездите на Наполи. "Орлите" водят преговори за халфа Пьотър Зиелински, съобщава "Калчомеркато". На "Олимпико" са набелязали този футболист за заместник на напусналия в посока Саудитска Арабия Сергей Милинкович-Савич.

29-годишният Зиелински има договор с Наполи само за още една година. За момента преговорите за удължаването му удрят на камък. Причината е, че неаполитанците са му предложили по-ниска заплата от тази, която получава в момента, което не се е харесало на играча.

Лацио се опитва да се възползва от ситуацията и е отправил оферта за Зиелински на стойност 18 милиона евро. За момента тя е доста по-ниска от исканите от Наполи 30 милиона за този футболист. Преговорите между двете страни обаче продължават в търсене на компромис, който да устройва всички.

Самият Зиелински също е изявил желание да премине в Лацио. Той вече отхвърли предложения от Саудитска Арабия. Играчът е имал доста позитивен разговор с треньора на "орлите" Маурицио Сари, с когото вече работиха заедно в Наполи и сега може да се съберат отново на "Олимпико".