Хуан Куадрадо разкри, че всички в Ювентус са спокойни, след като стана ясно, че Даниеле Ругани и Блес Матюиди са болни от коронавирус. Двамата се подобряват все повече след тества, а колумбиецът призова феновете на отбора да останат спокойни и да следват съветите на специалистите.

„Спокойни сме, защото нашите съотборници се подобряват все повече. Следваме инструкциите на правителството. Не ми се иска хората да приемат леко ситуацията, тъй като в Италия положението е тежко. Трябва да сме внимателни, както каза президентът на клуба. Случаите се увеличават с времето и ние трябва да предприемем необходимите мерки, за да гарантираме в света, че няма да има повече случаи. Апелирам за внимание и в родната ми Колумбия, за да не се стига до ситуацията, каквато е в Италия”, каза Куадрадо.

Куадрадо наскоро поднови договора си с торинския клуб, а също така призна, че се наслаждава на работата с новия селекционер на „лос кафетерос”  - Карлош Кейрош. „Откакто проведох първия си разговор с него, той ми даде увереност. Каза, че знае къде трябва да ме използва и винаги давам най-доброто за страната си. Всеки знае характеристиките ми, той също”, каза още Куадрадо.