Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо заяви, че Барселона не е за него.

„Барселона не е за мен, не. Аз отидох там веднъж или два пъти и усетих, че не ме харесват много, но това е нормално заради голямото съперничество“, отговори Роналдо в интервю за „ICON“ на въпрос дали възнамерява, след като се пенсионира да се премести да живее в Барселона.

„В Ювентус се адаптирах перфектно. Едно от най-важните неща в живота е да се научиш да бъдеш смирен, за да се научиш, че не знаеш всичко. Ако сте умни, ще разберете малките неща, които ви карат да се подобрите“, добави португалецът.

„Няма да отрека, че понякога сравненията с Меси ме дразнят и ме претоварват, защото изглежда, че всяка година трябва да се доказвам, че съм много добър. Феновете ме виждат като човек, който никога не мога да бъда тъжен или да се проваля, да имам проблеми, да не постигам успехи. Хората ме виждат като човек без проблеми, с много успехи и пари. Аз се провалям в решаващ мач, но това е част от живота и трябва да бъда подготвен за ответната реакция. Подготвен съм от много години“, продължи той.

Кристиано Роналдо заяви, че не изключва възможността да стане треньор, след като прекрати състезателната си кариера, но все още това не е въпрос на дневен ред.