Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо прекарва карантината заедно със семейството си в родния Мадейра. Португалецът е наел вила срещу 4000 евро на седмица и изглежда не иска да нарушава семейната си идилия.

Според „Кориере дело Спорт“ Кристиано е обявил на ръководството на „бианконерите“, че не иска да се завръща в Италия на този етап. Роналдо е изтъкнал като причина четвъртата положителна проба за коронавирус на съотборника си Пауло Дибала.

Португалецът смята, че все още е рано отборите в Италия да се завърнат към тренировките, както правят вече в други части на Европа. Според него вирусът остава много опасен за професионалните спортисти.

Според италианските медии Кристиано се страхува за семейството и приятелите си и не желае да ги излага на риск. Въпреки това Роналдо продължава да поддържа добра спортна форма и за пореден път публикува снимки в социалните мрежи след поредното си занимание.

Ситуацията в Италия изглежда, че ще принуди Роналдо да се завърне в Торино, тъй като от 4 май няколко тима получиха разрешение да подновят тренировки. Оптимистичните прогнози са, че първенството ще може да бъде рестартирано през юни. Това може да накара португалецът да пътува в следващите дни до Италия.

Въпреки това Роналдо и големият му син се възползваха от хубавото време в Мадейра и разгледаха красивата природа на острова.

„Откриването на моя остров с най-добрата компания“, написа Кристиано под снимката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Discovering my island with the best company👨‍👦❤️ #madeiraisland #staysafe

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on