Легендата на Реал Мадрид и настоящ футболист на Ювентус – Кристиано Роналдо, използва почивката в италианската лига поради коронавируса да посети Ел Класико. Португалецът бе на „Сантиаго Бернабеу”, където изгледа на живо победата на Реал Мадрид срещу Барселона с 2:0. 35-годишният футболист влезе на стадиона с черен ван с потъмнени стъкла, за да не бъде разпознат от феновете.

Приближен до Кристиано отсече: Иска да се завърне в Мадрид!

Въпреки това той доказа, че „лос меренгес” още е в неговото сърце, след като се появи видео, в което се видя как CR7 празнува при първия гол на Винисиус Жуниор. Бразилецът вкара в 71-ата минута, а дори също така изкопира всеизвестната радост на петкратния носител на Златната топка. Това обаче се понрави на Кристиано, който бурно аплодира от ложите изявите на бразилеца от Реал Мадрид.

Роналдо за пръв път се завърна обратно в клуба, за който спечели девет трофея, след което премина в Юве перз лятото на 2018-а година. Оттогава „кралския клуб” не може да намери постоянен заместник на иконата на световния футбол.

Кристиано надъхал Винисиус и компания за успеха над Барселона

Иначе, победата прати Реал на първото място, след като отборът е с 56 точки, колкото има и Барселона, но е с по-добри показатели в преките двубои.