Победата над Торино с 3:1 позволи на Интер да се настани на второто място в Серия "А", а треньорът Антонио Конте похвали реакцията на футболистите след нелепия гол, допуснат от Самир Ханданович. През второто полувреме "нерадзурите" се разписаха 3 пъти в рамките на 12 минути и се изравниха по точки с Лацио. 

"Мисля, че започнахме мача много силно. После дойде този корнер и грешката на Ханданович, който изключително рядко бърка. Като цяло обаче доминирахме. Полученото попадение ни изнерви, но намерихме начин да излезем от ситуацията", каза Конте.

"Вече сме много по-нередвидими, защото атакуваме с повече хора. Понякога резултатът не отразява представянето на отбора, но ние сме на прав път - играем атакуващо и затваряме противниците си в тяхното наказателно поле", подчерта специалистът. 

"Кристиан Ериксен? Той прогресира, но трябва да е по-постоянен. За него не е лесно, защото очакванията в Италия са високи. А когато си голямо име, напрежението със сигурност е налице, защото всички искат винаги да показваш най-доброто от себе си. Работил съм в Англия и знам, че там е малко по-спокойно в това отношение", завърши Конте.