Треньорът на Интер Антонио Конте не бе доволен след равенството с Аталанта вчера. Все пак този резултат остави „нерадзурите“ на първото място в Серия А. Италианският специалист отговори и на въпрос за спряганият за трансфер в миланския гранд Артуро Видал.

„Не искам да говоря заиграчи, които не са в съблекалнята на Интер“, бе лаконичният му отговор за чилиеца.

„В този мач играхме без четири от най-важните ни елементи. Аталанта притежава интензитет и много физическа сила. Направихме всичко възможно, за да спечелим този двубой. Имам страхотни момчета. Единственото, на което се надявам е да нямам контузени футболисти. В противен случай ситуацията става проблемна за нас“, каза Конте.

„Опитвамее се да възстановим Алексис Санчес. Ситуацията не е лесна. Първенството е много наситено и дано продължим така. Ще направим всичко възможно, за да задържим това темпо. Срещу Аталанта дадохме всичко от себе си. Тук съм от шест месеца и имаме 11 точки повече от тях, а те работят с този треньор вече четири години и правят добри покупки“, добави още той.

„Щастлив съм, че Сенси игра много интензивни 70 минути. Той ще се движи бавно, за да достигне отново скоростта си. Продължаваме да работим и класирането не трябва да ни заблуждава“, каза още треньорът на „нерадзурите“.