Мениджърът на Интер Антонио Конте не скри радостта си от това, че тимът му вече е еднолично начело в класирането на италианската Серия А. Вчера "нерадзурите" победиха с 2:1 СПАЛ, а преди това Ювентус направи 2:2 със Сасуоло и по този начин Интер излезе на върха с точка пред "бианконерите".

"Още от първия ден правим всичко възможно да покажем силата си и да дразним нашите съперници. Да бъдем на върха в класирането след 14 кръга е нещо, което ме прави горд, защото знам колко усилия ни костваше, за да стигнем дотук“, заяви наставникът на „черно-сините“.

„В същото време това трябва да ни даде допълнителен ентусиазъм, да ни стимулира да играем по-добре и да контролираме мачовете без да страдаме в края, както беше днес, защото в такива ситуации едно центриране или отбита топка може да промени всичко", заяви още Конте.

„Излязохме мобилизирани, защото знаехме, че Ювентус изгуби точки и искахме да се възползваме от ситуацията. Заслужено победихме СПАЛ и продължаваме да израстваме. Мислим само за себе си и не се сравняваме с останалите", допълни още специалистът.