Напоследък Ким Мин-Дже е свързван с редица клубове, включително Манчестър Юнайтед, благодарение на страхотните му изяви за Наполи през настоящата кампания. Но той се обърна към слуховете, след равенството 2:2 на Южна Корея с Колумбия тази седмица, като директно ги отхвърли.

"Както знаете, тези слухове изобщо не са верни. Искам да се съсредоточа върху отбора си. Имам да играя много турнири. Изминаха години и вече нося тези слухове. Неудобно е. Пожелавам ти да не разпространяваш тези истории", сподели Ким.

"Не мога да се притеснявам от слуховете за трансфери, защото те не са верни. Сега се фокусирам върху отбора, а не върху подобни глупости. Предстоят толкова много важни мачове и в момента искам да се съсредоточа само върху Наполи", добави бранителят

 26-годишният футболист пристигна в Наполи от Фенербахче миналото лято след престой в Китай и е редовен играч в защитата на Лучано Спалети, като игра в 26 от 27-те мача на отбора през този сезон и отбеляза два гола. Юнайтед е свързван с него, тъй като мнозина очакват Ерик тен Хаг да привлече централен защитник това лято, като се има предвид, че Хари Магуайър и Виктор Линделоф може да напуснат.