Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини сподели, че не е изненадан от представянето на Интер от началото на сезона. Италианецът в момента се възстановява от контузия, но призна, че в редиците на "старата госпожа" има лек спад. 

Ето какво заяви играчът пред „Sky Sport Italia“. Това, което прави Интер не ме изненадва“, започна легендата на Юве. 

"Очаквах те да играят толкова добре и да ни затруднят. Познавам Конте, а виждаме и с какви играчи те разполагат, така че не съм изненадан от силните им изяви. Ние имаме нашите проблеми, тепърва свикваме със стила на Сари, но аз вярвам, че през януари ще бъдем много силни и ще сме в най-добра форма. Изиграхме някои много добри мачове от началото на сезона, но допуснахме и слаби резултати. Все пак аз мисля, че най-важното е да печелиш, независимо дали с 1:0 или друг резултат. Много от нашите победи са точно с такъв резултат, 1:0, и мисля, че товае важно за всички. Ще ставаме все по-силни и ще навлизаме във все по-добра форма“, коментира още Киелини. 

Междувременно Юве се готви за много трудно гостуване на Лацио през уикенда, докато лидерът в серия А Интер приема Рома в другото голямо дерби на 15-ия кръг.

Автор: Дидо Калинков