Бившият италиански национал Антонио Касано смята, че в лагера на Ювентус вече знаят, че сезонът в Серия А няма да бъде подновен, след като са орязали заплатите. 

Gulliver/GettyImages
20 снимки

Звездите на "Старата госпожа" се съгласиха на сериозни намаления на възнагражденията си по време на кризата с пандемията от коронавирус. Според клуба това е спестило над 90 милиона евро на клуба. Въпреки това според Касано това е признак, че на "Алианц Стейдиъм" вече са се примирили с приключването на сезона. 

"Щом Ювентус са си намалили заплатите, то те знаят, че кампанията почти със сигурност няма да бъде подновявана. Иначе нямаше да го направят", започна италианецът. 

"В Серия А е правилно да бъдат намалявани възнрагражденията. В Серия Б и Серия C не стоят по този начин нещата. Там играчите вземат по 4-5 хиляди евро и имат апартаменти и коли за изплащане". 

"Самият аз не смятам, че шампионатът трябва да бъде изоставян. Въпреки това мисля, че ако отборите започнат подготовка в началото на май, то ще е нужен по месец, за да навлязат в ритъм. Това ще забави първенството до август, което самоубийствено за догодина. Аз подкрепям идеята за плейофи", завърши лошото момче на италианския футбол.