Бившият италиански национал Антонио Касано изрази поредното си интересно и ексцентрично мнение. Футболистът, известен с буйния си и невъздържен нрав, сподели, че един от бившите му клубове Милан трябва да направи всичко възможно да открадне Душан Влахович от Ювентус.

„Ако бях на мястото на Милан, бих избрал Влахович“, каза Касано. „Ако си в Шампионската лига, трябва да разполагаш със силен нападател. Милан взе Ибра в друга ситуация, това беше добре, Жиру обаче никога не е надхвърлял 15 гола в кариерата си“.

„Милан върши изключителна работа и има един от най-добрите вратари в света, те са подсигурени в халфовата линия, имат и Леао. Но ако трябва да направят една покупка, нека да е вложение от 50-60 милиона и да се подпише с Влахович”, коментира Касано, който е наясно с трудната ситуация на сърбина в Юве.

„Ако Пиоли доведе Милан до топ 4, клубът трябва да направи жертви за него, финансови жертви. И повтарям, ще се съсредоточа върху Влахович, който ще иска да се върне към добрите си дни, а Ювентус ще трябва да направи избор – Алегри или Влахович“, завърши Касано, според когото наставникът от Ливорно и таранът не се разбират особено добре.