Спекулациите не спират на "Сантяго Бернабеу" относно мениджърския пост в клуба, като Карло Анчелоти е свързван с националния отбор на Бразилия, като същевременно е застрашен от уволнение, след като изостана с 12 точки от Барселона в битката за титлата в Лигата. Ако италианецът си тръгне от "лос бланкос" се твърди, че Жозе Моуриньо е вариант за поста в Мадрид. Антонио Касано изрази съмнение, че португалецът е подходящ за тази позиция.

"Той може да се върне в Реал Мадрид, ако Анчелоти не продължи, но ако от "Сантяго Бернабеу" искат треньор, те няма да повикат Моуриньо за новия си проект. На Моу не му пука за футбола. Той не обича да работи, не знае как да общува или да говори, нека не се заблуждаваме от неговата история", сподели Касано.

"Не знам как постига тези резултати, защото това е просто кино. Той беше страхотен треньор, но в момента може да тренира Реал Мадрид, както може да тренира и Сан Мартинес", добави критично бившият италиански футболист.

Моуриньо е обвързан с договор с Рома само до 2024 г. и имаше много спекулации относно бъдещето му, като дори се говори, че той може да се върне към Челси и да поеме трети период начело на отбора от Лондон.