Бившият италиански национал Антонио Касано заяви, че според него между треньора на Ювентус Маурицио Сари и звездата на тима Кристиано Роналдо има "голям проблем".

Португалският нападател се представя под обичайните си стандарти под ръководството на Сари през този сезон, като между двамата прехвърчаха искри миналия месец, след като треньорът на два пъти извади от игра Роналдо.

"Мисля, че Роналдо има сериозен проблем със Сари. Всичко започна с двете поредни смени, което би ядосало всеки футболист. Според мен между двамата има конфликт и от Ювентус правя всичко възможно, за да го прикрият", коментира Касано пред медиите в Италия.

До момента Сари и Роналдо отричат за неразбирателство между тях, като и двамата заявиха, че причината за двете поредни смени е лека контузия на португалеца в коляното.

Роналдо има едва седем гола в 16 мача за Ювентус от началото на сезона, което е далеч под обичайното му ниво и контрастира с представянето му за Португалия, където той има 14 гола в 10 мача от началото на годината. /БГНЕС