Капитанът на Каляри Раджа Наинголан призна, че винаги е искал да работи с Антонио Конте, който води Интер. Белгиецът е собственост именно на "нерадзурите", но играе под наем в тима от остров Сардиния. След края на сезона той трябва да се завърне в Интер, но бъдещето му остава неясно. Пред медиите в Италия той направи интересни признания за живота си.
 
"Не съм правил кой знае какви жертви в името на футбола, но всеки сам избира как да живее. Осъзнавам, че често не съм живял като професионалист, но аз съм футболист, а в живота си имам пълна свобода. Най-важното е, когато излезеш на терена - да се бориш, а когато мачът завърши, ти самия решаваш как да живееш. Мисля, че винаги съм давал най-доброто на терена и съм се борил за победа във всеки мач. 
 
Обичам да играя с номер 4, защото имам фантастичен сезон с Каляри, постигнахме много добри неща. Когато се завърна в Интер през лятото, отново ще настоявам да нося фланелката с номер 4, но ще видим какво ще се случи. Роден съм на четвърти и най-вероятно поради тази причина държа толкова на тази цифра. 
 
Винаги ще бъда благодарен на Лучано Спалети, с когото работихме  заедно в Рома, този човек промени напълно моята кариера. Не искам да пропусна и Стефано Пиоли, с него работих в серия Б, но Спалети ме направи завършен играч. Разбира се, че желая да работя с Конте, той е изключително уважаван специалист. Много хора ми казват страхотни неща за него, а аз имах възможността да работя с  Антонио само за месец. 
 
Изкарах 4 прекрасни сезона в Рома, това бяха прекрасни години за мен, и няма да крия, че отборът ми липсва. Винаги съм искал най-много да побеждавам Ювентус, хората си мислят, че аз ги мразя, но това не е така, просто искам да печеля срещу най-добрите. Рома ми липсва, но животът продължава“, коментира Наинголан.