Фабио Капело описа нападателя на Милан Златан Ибрахимович като „играещ мениджър“ и заяви, че и двамата са щяли да останат в Ювентус, ако не е бил скандала Калчополи. „Росонерите“ приемат именно „Старата госпожа“ тази вечер от 21:45 часа, а Дон Фабио бе помолен за коментар преди двубоя между двата гранда. 75-годишният италианец е бил треньор и на двата тима.

„Юве със сигурност го мотивира много. Без Калчополи и той, и аз щяхме да останем там. Сега той е играч мениджър. Ибра може и да не е същият спортист, както беше преди, но носи ценен опит”, започна именитият италианец.

„Това е труден мач за дешифриране. И двата тима трябва да спечелят. Милан трябва да внимава, защото Юве отново става твърд и преоткрива духа си. Ювентус пък е труден съперник винаги“.

„Не вярвам на тези треньори, които казват, че не се съобразяват с противника, когато планират играта си, а трябва да се фокусират само върху себе си. Това е сериозна грешка от арогантност. Всички отбори имат силни и слаби страни, трябва да ги познавате, за да сте готови да нанесете удар", завърши Капело.