Една от най-големите легенди в треньорската професия Фабио Капело изказа своето мнение за случващото се в италианския футбол.

„Дон Фабио“ говори най-вече за предстоящото дерби в неделя вечер между Ювентус и Интер, като специалистът не пропусна да  похвали Милан и Наполи за чудесното представяне и на двата тима.

„Да, всички говорят за мача през уикенда. Този двубой се очаква с огромен интерес, защото Ювентус и Интер изобщо не са се отказали от скудетото.

В срещата има голяма интрига и победата е абсолютно задължителна.  Ако мачът завърши наравно, това ще е истинско самоубийство и огромен подарък за Милан и Наполи. Смятам, че в това дерби отдавна не е имало такъв заряд, защото то е еднакво важно и за двата отбора. Шампионатът е изключително оспорван, а Стефано Пиоли и Лучано Спалети заслужават огромно уважение за всичко, което правят.

Който и да триумфира накрая, защото към днешна дата, четири отбора са замесени в борбата за титлата, няма да е незаслужено. Нека феновете се наслаждават на футбола, а аз съм сигурен, че до края на сезона ни очакват незабравими мигове“, завърши Капело.