Настоящият треньор на Дзянсу Сунинг Фабио Капело реши да пресече в зародиш плъзналите слухове за трети негов престой като треньор на Милан. В момента постът на Винченцо Монтела при „росонерите” е сериозно разклатен, затова Капело бе категоричен, че изобщо не желае да се спекулира с името му.

Бонучи си направил самоотвод като капитан на Милан?

В същото време 71-годишният наставник направи някои тревожни наблюдения върху обстановката на „Сан Сиро” след смяната на собствеността по-рано през годината.

„Какво казват китайците за Милан ли? Не много, малко неща се знаят. Журналистите повече клюкарстват около тях, но нищо във връзка с бъдещето им не е сигурно”, каза Капело.

Милан заменя Монтела с друг бивш кадър на Фиорентина?

„Тук се говори повече за Интер, тъй като нашите собственици са повече замесени там. Жалко е, а казвам това като спортсмен и човек, който е работил за Берлускони, че Милан се намира в такава ситуация след толкова сериозни харчове.”

„Дали мога да се върна в Милан? Не, аз исках да водя друг тим в края на своята кариера. Сега ми предложиха да спася Дзянсу и аз успях. Бих казал, че изпълних мисията си. Остава ми още година по договора. След това се отдавам на почивка”, добави Капело.