Легендата в треньорската професия Фабио Капело сподели своите виждания за сезона в Серия А дотук. Според бившия наставник, шампионатът е изключително оспорван и няколко тима ще се борят за завършване в топ 4. 

Водилият и състава на Милан бивш специалист не пропусна да похвали „росонерите“ за страхотната работа, която вършат, но въпреки това Интер остава основният претендент за „скудетото“.

„Сезонът върви доста вълнуващо и е трудно да предвидиш какво ще се случи. Още в началото казах, че за мен Интер е основният фаворит за трофея и продължавам да мисля по този начин. Антонио Конте е един добър мениджър и вярвам, че той може да донесе така чаканата купа от феновете. Отборите са много близо в таблицата, но искам да подчертая чудесната работа, която върши Стефано Пиоли начело на Милан. Радвам се да видя, че един гранд бавно се завръща към най-добрите си дни. Разбира се, има още какво да се желае, но те са на правия път. Колкото до останалите, Рома и Аталанта също изглеждат доста обещаващо, а Наполи продължава да губи глупаво точки, така както е било винаги. Юве отново започва да напомня за себе си, така че аз очаквам зрелищни битки до самия край. Според мен Ювентус, Рома, Милан и Аталанта имат шансове да са шампиони, но моят фаворит остава Интер, поне към момента“, каза бившият селекционер на Англия.