Името на звездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо беше забъркано в скандал с изнасилване. Никому неизвестната американка Катрин Мойорга твърдеше, че е била накарана да прави анален секс против волята си от португалския футболист по време на престоя им в хотел в Лас Вегас през 2009 г. 

Както може и да се очаква, CR7 категорично отхвърли тези обвинения и сподели, че въпросната жена просто се опитва да натрупа популярност на негов гръб. Той стори това в лайв-чат с феновете си в социалните мрежи, които не му спестиха неудобния въпрос. 

"Това обвинение е чиста лъжа. Тази жена просто иска да натрупа слава на мой гръб и да спечели от това. Такива лъжливи обвинения са част от моята работа и аз ги приемам спокойно", сподели футболистът пред феновете си. 

Историята на американката излезе в списанието "Шпигел", а тя твърди още, че са ѝ били платени 375 хил. долара, за да бъде потулен случаят и да не се стига до обвинения в изнасилване. Адвокатите на Роналдо вече обявиха, че ще съдят изданието за публикуването на такава "лъжлива история".