Нападателят на Севиля Антони Марсиал не е щастлив на „Рамон Санчест Писхуан“. Французинът пристигна под наем в клуба през януари от Манчестър Юнайтед, но все още не може да се впише напълно в отбора и вече се замисля за раздяла, твърди „Marca“.

26-годишният футболист до момента е изиграл 5 мача в Ла Лига и още 3 в Лига Европа. В тези двубои той е отбелязал едва 1 гол. Той обаче все още няма двубой, в който да е изкарал пълни 90 минути на терена.

От клуба също не са особено впечатлени от него до момента, така че е доста вероятно той да се завърне на „Олд Трафорд“ след изтичане на наема му през лятото. На този етап обаче и евентуално завръщане в Манчестър Юнайтед не е най-желаното нещо от играча, който имаше пререкания с временния мениджър Ралф Рангник. Добрата новина за Марсиал е, че германецът няма да води отбора през новия сезон, а новият мениджър, който и да е той, може да реши да му даде нов шанс да се докаже в клуба.

В същото време обаче Ювентус се интересува от двоен удар по „червените дяволи“, тъй като иска в комплект Пол Погба, така и Марсиал.

Както е известно, Погба има договор само до лятото и може да се завърне на „Алианц Стейдиъм“ като свободен агент. Според „La Stampa“, Юве проявява интерес да доведе пък Марсиал под наем с опция за закупуването му. В настоящият му такъв в Севиля такава опция липсва.