Ювентус е готов да предложи четирима играчи в замяна на звездата на Фиорентина Федерико Киеза. Според медиите в Италия, „бианконерите“ ще предложат на „виолетовите“ вратаря Матиа Перин, Даниеле Ругани, Лука Пелегрини и Кристиян Ромеро.

Този трансферен прозорец ще е наситен с размяна на играчи, след като целият свят бе засегнат икономически от пандемията от коронавирус.

Според Tuttosport, спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи е готов да се откаже от четиримата играчи, за да привлече в Торино Федерико Киеза.

В същото време Фиорентина е отправила запитване за Матиа Перин, който бе пратен под наем в Дженоа през този сезон, но няма клауза за неговото задължително откупуване.

Въпреки, че във Флоренция Бартоломей Драговски е безспорният №1, в Италия смятат, че клубът е готов да го продаде при добра оферта.

От друга страна категорично се отрича, че в сделката за Киеза ще бъде ползван и Роландо Мандрагора, който ще бъде откупен от Удинезе за 26 милиона евро. В Ювентус смятат, че Маурицио Сари ще заложи на халфа през следващия сезон.