Футболистът на Ювентус Пауло Дибала може да получи предложение за нов договор след страхотното си представяне от началото на сезона, твърди “Калчомеркато”. Аржентинецът бе избран за футболист на месеца, след като бе с основна роля при успеха срещу Интер с 2:1.

Както е известно, преди началото на сезона Дибала не влизаше в плановете на новия треньор Маурицио Сари. От Торино се опитаха му намерят нов отбор, но самият футболист отхвърли всички оферти, включително от Тотнъм, и сам реши да остане в Ювентус. На този етап май това изглежда правилното решение както за него, така и за “бианконерите”.

Сега шефовете на Ювентус вече обмислят да предложат нов договор на аржентинеца. Заради случилото се през лятото обаче Дибала ще поиска да подпише за по-дълъг период, като също така ще настоява и за увеличение на заплатата. Ако от Юве приемат неговите условия, това ще му даде спокойствие за бъдещето му в клуба.

За момента шефовете на “Старата госпожа” по-скоро са готови да изпълнят желанията на футболиста. Те обаче няма да избързват и ще изчакат да видят дали Дибала ще продължи с доброто си представяне и да поддържа високото ниво и през останалата част от сезона, преди двете страни да седнат за преговори.