Отборите на Тотнъм и Ювентус са постигнали договорка за трансфера на аржентинския футболист на "бианконерите" Пауло Дибала в лондонски клуб. Информацяита е предадена от "Скай Спортс".

Според информацията ръководствата на двата клуба са си стиснали ръцете за трансфера сума от 70 милиона евро, но предстои "шпорите" да постигнат разбирателство с Дибала относно личните му условия. Изданието твърди, че проблем в този аспект могат да бъдат имидж правата на 25-годишния футболист.

Дибала дълго време бе трансферна цел на Манчестър Юнайтед, но миналата седмица "червените дяволи" спряха опитите си да привлекат аржентинския национал, заради неговите колебания да дойде на "Олд Трафорд" и високите финансови изисквания на агента му.

Сега обаче Юнайтед може да се насочи към офанзивния халф на Тотнъм Кристиан Ериксен, който играе на същата позиция и има договор само за още една година с лондончани. Тотнъм и Манчестър Юнайтед нямат много време да реализират двете сделки, тъй като трансферният прозорец в Англия затваря в четвъртък вечерта. /БГНЕС