Ювентус слага на масата огромна сума париза футболиста на Арсенал Ектор Бейерин, пише “Tuttosport”.

 Според изданието италианските шампиони по всяка вероятност няма да могат разчитат на Стефан Лихтщайнер от следващото лято и поради тази причина са си набелязали потенциални заместници.

Арсенал отказал да продаде Бейерин в последния ден

Освен Бейерин в списъка на Юве попадат още Томас Мюние от Пари Сен Жермен и звездата на Атлетико Мадрид Шиме Вършалко.

„Артилеристите” едва ли ще бъдат очаровани от идеята да продадат Бейерин, който е ключова фигура на „Емиратс” към момента, било то и за голяма сума.

Припомняме, че Барселона опита да привлече десния бек през изминалия трансферен прозорец, но след серия неуспешни преговори самият Ернесто Валверде се отказа от идеята.

Също така впоследствие стана ясно, че „бианконерите” са опитнали да омъкнат футболиста в последния ден от летния пазар, но ръководството на Арсенал е отказал примамливата оферта от 36.8 милиона паунда.

Барселона се отказа от Бейерин

По информация на „Daily Mail” пък лондончани не са преустановили интереса си към футболиста на Монако Тома Лемар. Почти сигурно Алексис Санчес ще напусне тима идното лято и „топчиите” ще опитат за втори път да привлекат 22-годишния френски национал.

„Артилеристите” си пробваха късмета и през миналия трансферен прозорец, но след раздялата с Килиан Мбапе монегаските не бяха склонни да продават.