Ръководството на Ювентус продължава да работи по привличането на Емре Джан от Ливърпул. Генералният мениджър на „старата госпожа“ призна, че клубът ще направи всичко възможно да финализира сделката до края на зимния трансферен прозорец.

В същото време пък от Ливърпул все още таят някакви надежди, че полузащитникът може да преосмисли бъдещето си и да подпише нов договор с „червените“. Контрактът на германския национал изтича през лятото и в момента той може да води преговори с други клубове. От тази ситуация се опитва да се възползва именно тима на Юве.

„Договорът на Емре Джан изтича през юни 2018 година. Следим играча от много близо и се интересуваме от него. Вече започнахме преговори с неговия лагер, но това не означава, че сделката е сигурна“, коментира Джузепе Марота.

„Няма да бъде лесно, защото от Ливърпул ще се опитат да подновят договора му. Нека не забравяме също, че и други клубове могат да се интересуват от него. Ние обаче ще направим всичко по силите си да го привлечем“, категоричен бе генералният директор на Юве.