Подновяването на договора на Пауло Дибала е един от приоритетите на Ювентус. Той е вторият по важност играч в отбора след Кристиано Роналдо. Договорът на аржентинеца изтича през 2022 година и двете страни в момента преговарят за удължаването му.

Играчът знае, че има опции. През миналия сезон той беше близо до Манчестър Юнайтед и ще поиска голямо увеличение на заплатите си, за да поднови контракта си за дълго. 26-годишният нападател в момента взима по 7,5 милиона евро, но иска да удвои тази сума. Надеждата е, че агентът му може да договори споразумение в райна на 11-12 милиоа евро заплата. Това ще го направи вторият най-високоплатен играч в клуба.

"Gazetta dello Sport" съобщава, че ако искат да изпълнят неговите искания или да се доближат до тях, от Юве ще трябва да коригират своите финанси. Настоящият лидер в Серия А обмисля да продадат четирима играчи, за да го направи. Първият от тях ще бъде Миралем Пянич.

Халфът е свързан с Барселона. Вторият играч в списъка е Гонсало Игуаин. Също така ненужни на "Алианц Стейдиъм" са Адриен Рабио и Федерико Бернардески.