Треньорът на Рома Иван Юрич вярва, че отборът е на прав път и скоро резултатите ще дойдат.

Рома загуби от Интер с 0:1 у дома в дербито на кръга снощи и едва на 10-о място в класирането на Серия А. Лаутаро Мартинес вкара единствения гол след час игра на "Олимпико". 

"Мисля, че започнахме твърде плахо, не ми харесаха първите 15 минути, но след това се справихме много добре до гола, който дойде малко случайно“, каза Юрич пред DAZN.

"Имахме много положения, но също така направихме твърде много технически грешки и това беше подарък за Интер. Определено трябва да вдигнем нивото на качеството в последната третина и това ще ни направи по-ефективни.

Феновете на Рома протестираха срещу управлението на клуба и Южната трибуна на "Олимпико" празна за първите 15 минути, като бяха поставили транспаранти, критикуващи собствениците семейство Фридкин.

"Единственият начин да върнем доверието на хората отново е с резултати. Мисля, че феновете останаха доволни от много неща относно представянето тази вечер, но се нуждаем от резултати, а останалото са празни приказки. Мисля, че начинът, по който играчите се жертват за отбора, е фантастичен и ако продължат така, резултати ще дойдат“, настоя Юрич.