Няма и 24 часа след рекордният трансфер на Хари Магуайър от Лестър в Манчестър Юнайтед, а „червените дяволи“ подготвят нов трансферен удар.

Под прицел този път е поставен полузащитникът на италианския Лацио Сергей Милинкович-Савич. Според различни източници в Англия и Италия от Юнайтед искат да си осигурят заместник на Пол Погба, който се очаква да напусне скоро „Олд Трафорд“.

Според „Marca“ Реал Мадрид ще направи един последен опит да привлече халфа в своите редици преди трансферният прозорец в Англия да затвори в четвъртък вечерта.

Миналата седмица президентът на Лацио Клаудио Лотито потвърди, че кубът е готов да продаде сръбския национал, ако получат удовлетворяваща ги сума.

„Милинкович уважава клуба, както клубът него“, заяви Лотито.

„Ако пристигне оферта, ние ще я разгледаме и, ако отговоря на нашите условия, ще седнем да преговаряме. Ще вземем решения, които да удовлетворят всички страни“.

„Инвестициите, които направихме това лято, трябва да ни помогнат да се класираме за Шампионската лига. Надяваме се да сме се научили от опита, който имаме“, завърши той.  

Очаква се Юнайтед да представи официална оферта за сърбина в близките 36 часа.