Легендата на Италия Фабио Канаваро предупреди, че привличането на Пол Погба в бившия му клуб Ювентус може да се превърне в нож с две остриетa, ако той не успее да достигне предишната си форма и не покаже на какво е способен.

Очакванията са френският полузащитник да се завърне в Торино през това лято, след като договорът му с Манчестър Юнайтед изтече в края на юни. 

“Погба в Юве? Надявам се да видя отново истинския Пол, този от първия му престой в Ювентус. Той трябва да намери правилните причини, защото ако покаже формата от последните си сезони, то той няма да е от полза нито за Юве, нито за Франция", започна той. 

"Въпреки проблясъците на очевидния си талант, той така и не успя да покаже това, на което е способен, в Манчестър Юнайтед за всичките си шест сезона там. Спечели Лига Европа през 2017-а и бе в отбора на сезона на PFA за 2018/19, но не успя да оправдае голямата си цена. Дори когато имаше проблеми в Юнайтед, Погба бе ключова фигура в националния тим на Франция и бе възхваляван за представянето си на Световното през 2018-а”, заяви бившият играч на Ювентус.