Интересен кандидат се появи за подписа на звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Засега египетският национал отказва да поднови договора си с „червените” от „Анфийлд”, а грандовете на Стария континент следят изкъсо ситуацията.

Твърди се, че нападателят най-вероятно ще се отправи към Испания, където Реал и Барселона биха се включили в битката за подписа му. Пари Сен Жермен също има апетити към голмайстора на Ливърпул.

В последните часове обаче, в Италия твърдят, че ръководството на Ювентус е отправило запитване към Ливърпул относно ситуацията със Салах. Спекулациите са засилени допълнително и от факта, че Пауло Дибала също отказа да поднови своя договор със „старата госпожа” и в края на сезона ще напусне Торино. Преди време се заговори, че интерес към него пък има от Ливърпул.

Основният проблем между Салах и Ливърпул при преговорите за нов договор се оказа заплатата на футболиста. За момента „червените” отказват да изпълнят исканията на египтянина, въпреки че той е основната фигура в тима в последните години.