Директорът на Интер Пиеро Аузилио потвърди, че преговорите с голямата звезда Мауро Икарди текат в момента и се провеждат „при пълна тишина”.

В момента ситуацията около 25-годишния играч е доста деликатна, тъй като през ден се пише, че той е дал съгласието си да премине в Реал Мадрид. От антуража на футболиста на този етап отричат подобни новини, ала те не спират да се появяват из италианските и испанските медии. Последните слухове гласят, че има два „големи клуба”, които са силно заинтересовани от Икарди.

Жената на Икарди: Няколко клуба проявяват интерес към него

„Поддържаме постоянен контакт с агента на Икарди (неговата половинка Уанда Нара – б.р.) и се стремим да постигнем общата цел или най-малкото да видим дали може бъдещето ни да продължи съвместно”, коментира Аузилио.

„Преди всичко искаме всичко да се случи при пълна тишина. Колкото повече се говори, толкова повече решения се натрупват по пътя.”

„Искаме да участваме в дела, а не само с думи, искаме да се уверим, че всички са в правилната кондиция, за да се раздават докрай на терена”, допълни босът на „нерадзурите”.