Футболистът на Интер Хуан Куадрадо вече е напълно възстановен и тренира наравно със съотборниците си снощи преди утрешното дерби срещу срещу бившия му тим Ювентус.

Грандът от Милано ще гостува в Торино в двубой от 13-ия кръг на италианската Серия А. Интер е лидер във временното класиране в шампионата с 31 точки, а Ювентус заема второ място с 29.

Само двама играчи на Интер пропуснаха последното занимание на тима – Алесандро Бастони и Бенжамен Павар, съобщи изданието TMW.

Колумбиецът Каудрадо има затруднения да влезе в най-добрата си физическа форма и да заслужи повече игрово време от началото на сезона след трансфера му от Ювентус в Интер през лятото.

35-годишното дясно крило прекара осем сезона в клуба от Торино преди да се стигне до раздяла след изтичането на договора му в края на миналата състезателна година и преминаването му като свободен агент в Интер Футболистът обаче получи по-малко от 100 минути общо в мачовете на миланския отбор от началото на сезона заради проблеми с ахилеса през септември и нова мускулна контузия в началото на октомври.

Сега Хуан Куадрадо е на разположение за неделното дерби, но се очаква да остане сред резервите.