Интер и Парма приключиха наравно 2:2 на "Джузепе Меаца" в най-интригуващия мач от съботната програма на 6-ия кръг в Серия "А". Гостите поведоха с 2:0, благодарение на Жервиньо (46', 62'), но "нерадзурите" успяха да стигнат до хикса след попадения на Марсело Брозович (64') и Иван Перишич (90+2').

Във втората минута Перишич излезе на добра позиция, но шутира над вратата. Малко след това Лаутаро Мартинес също отправи удар, който обаче не бе проблем за Луиджи Сепе. Последва продължителен натиск на Интер, но без сериозни опасности пред противниковата врата. В 43-ата минута Ашраф Хакими пропусна да се разпише с глава.

Още в самото начало на второто полувреме Ернани направи прехвърлящо подаване към Жервиньо, който от въздуха прати коженото кълбо в противниковата мрежа. В 52-ата минута Ранокия също се разписа, но неговото попадение не бе признато поради засада. Десет минути по-късно влезлият на почивката Роберто Инглезе пусна идеален извеждащ пас за Жервиньо, който стреля покрай Ханданович и отбеляза втория си гол за вечерта.

Две минути след това резервата Брозович върна интригата. Неговият изтрел мина между краката на Балог и завърши в мрежата на Сепе. В 67-ата Перишич имаше претенции за наказателен удар след борба за топката с Балог, но съдията отсъди само ъглов удар. В 73-ата след центриране на корнер Ранокия стреля с глава от упор, но Сепе съумя да избие. Три минути по-късно Хакими също нанесе удар с глава, но коженото кълбо отиде право в обятията на стража. В 82-ата резервата Артуро Видал също опита късмета си, но без успех. В 86-ата Брозович отправи далечен изстрел, излязъл в аут.

В добавеното време Коларов центрира от фаул, а Перишич с глава чукна топката, за да възстанови равенството. В последните секунди на мача Видал можеше да се превърне в герой за "нерадзурите", но ударът му с глава мина покрай вратата.