Конфликтът между Интер и доскорошния капитан на отбора Мауро Икарди започва да изглежда все по-грозен. Днес клубът оповести официално резултатите от медицинските тестове, на които играчът се подложи, а те не сочат за наличие на травма в коляното, от каквато се оплаква аржентинецът.

В сряда сутрин 26-годишният футболист премина тестовете, а те тласкат статуквото още по-близо до точката, отвъд която няма да има връщане назад. „Мауро Икарди премина изследвания в клиника в Роцано заради болка в дясното коляно. Изследванията не показаха никакви значими промени спрямо резултатите, получени преди началото на сезона”, заявиха от Интер.

Доскоро се вярваше, че Икарди има възпаление в коляното, което по стечение на обстоятелствата съвпадна със сагата, при която капитанската лента му беше отнета от ръководството. В резултат играчът отказа да пътува за мача с Рапид Виена в Лига Европа, а после се появи и версията с контузията.

В следващите часове или дни ще стане ясно дали нападателят ще промени позицията си, но предвид други събития в този период подобно развитие не изглежда много вероятно.